blog

CBD Olie tegen de stress

cbdolie
/

Genoeg gepraat over lossen verhalen we gaan back to business. Ik ben gestopt bij het evenementenbureau en ben begonnen aan een nieuwe stage. Deze afgelopen periode heeft voor veel stress bij mij gezorgd waardoor ik veel meer ging roken. Roken is niet goed voor je en ik wilde er eigenlijk vanaf. Op dat moment kwam ene Dexter op kantoor om ons een ander soort sigaret aan te smeren. We mochten het uitproberen, maar ik vond het echt helemaal niks. Toch wilde ik van het roken af, maar ik had te veel last van stress waardoor stoppen nog moeilijker werd. Iemand hier op het eiland vertelde mij dat CBD-olie daar goed tegen helpt. Hij maakte zelf ook gebruik van CBD-olie alleen dan voor zijn lichamelijke klachten. Hij had namelijk last van gewrichtspijn en CBD-olie helpt daar ook goed voor. Voor het slapen gaan nam hij dan een paar druppels CBD-olie, waardoor hij er in de nacht geen last van had.

De eerste druppels CBD-olie

Op het advies van iemand hier op het eiland heb ik toch maar CBD-olie besteld. Ik heb het nu een paar dagen gebruikt en ik merk dat mijn stress al is afgenomen. Hierdoor heb ik ook minder behoefte naar een sigaret, dus dat is supermooi meegenomen. CBD-olie is natuurlijk veel beter voor je gezondheid dan zo’n stomme nicotine sigaret. Ik merkte dat niet alleen mijn stress was verminderd, maar ik kon mij ook veel beter concentreren op bepaalde zaken. Voorheen vond ik dat nog wel is lastig om mijn aandacht er goed bij te houden, maar na het gebruiken van CBD-olie gaat dat stukken beter. Ik kan dan ook wel zeggen dat ik het andere met deze problemen ook zeker zal aanbevelen.

Een avondje stappen

Tijdens mijn stage is het natuurlijk ook vanzelfsprekend dat je gaat stappen. Stappen hou ik zeker van, maar zoals ik al had aangeven sla ik niet toe en ben ik nogal preuts. Ik sta liever met mijn biertje in mijn hand toe te kijken. Op die manier kan ik ook gewoon hele leuke stapavonden hebben zonder dat er allerlei gekke dingen hoeven te gebeuren. Als jongen op mij af stappen om te dansen doe ik daar niet aan mee. We weten namelijk allemaal waar de mannen op uit zijn en zo zit ik niet in elkaar. Je moet nooit met de eerste de beste zo het bed induiken. Ik dans dan ook liever met mijn vriendinnen in een wat rustigere omgeving. We drinken dan misschien wel veel alcohol, maar hebben dan minder last van vervelende mannen die weer aandacht van je zoeken. Het vervelende is wel van alleen maar alcohol drinken dat je je de volgende dag niet al te best voelt. Op internet heb ik gelezen dat CBD-olie ook helpt bij een kater. Dit is voor mij een ideale uitkomst aangezien ik nog best wel is last kan hebben van een kater. Ik ben erg blij dat CBD-olie mij helpt om van mijn kater af te komen, want zo heb je toch nog wat aan je dag en heb je een leuke avond kunnen hebben.