blog

Het vervolg

slapeloosheid
/

Keuzes maken

Zoals ik bij mijn vorige blog had aangegeven zal ik jullie nu laten weten hoe het is afgelopen. Ik was het er zelf absoluut niet mee eens om midden in de nacht te gaan werken. Ik vond het geen prettig idee om midden in de nacht alleen over straat te moeten gaan. Ze hebben namelijk van tevoren aangegeven dat je dat hier beter niet kunt doen. Anders beland je weer met iemand tegen een muur aan die dingen met je doet die je niet wilt. Nee dat is zeker niet wat ik wil, dus ik hield voet bij stuk om niet om half 3 ’s nachts te gaan werken. Er was een ander bedrijf die de stage voor mij heeft geregeld en daar ben ik langs gegaan om te vragen wat zij ervan vonden. Zij waren het hier ook absoluut niet mee eens en vonden het ook geen goed idee dat ik rond zo’n tijdstip zou gaan werken. Voor mij was dit een ideale situatie dat zij achter mij stonden.

Contact met school

Aangezien het bedrijf die de stage voor mij heeft geregeld er ook niet mee akkoord ging moest er contact worden opgenomen met school. Het was in Nederland al laat dus de vraag was of we mijn docent wel te pakken zouden krijgen. Het bedrijf heeft mijn docent gebeld en de situatie een beetje voorgelegd. Gelukkig reageerde mijn docent erg positief en zal ze de volgende dag contact opnemen met de coördinator die gaat over het stagelopen. Oké dit verhaal begint natuurlijk een beetje saai te worden en je zal wel wat meer sensatie willen lezen. Helaas heb ik nogal een saai leven en gebeurd er niet veel. Ik snap dan ook niet zo goed waarom Jaap mij Suus Los is gaan noemen.

Ik ben maar een brave preutse meid die het liefst alles van een afstandje bekijkt. Tijdens het stappen sta ik het liefst met een biertje in mijn hand en ben ik rustig aan het kletsen met mijn vriendinnen. Mannen daar kijk ik af en toe een beetje naar, maar ik ben nogal verlegen dat ik zo snel mogelijk weer weg kijk. Ik moet natuurlijk niet hebben dat ze terugkijken en dat ik op dat moment niet meer weet wat ik moet doen. Jaap gaf mij als advies dat je juist moet blijven kijken, zodat je daarna kan toeslaan. Toeslaan komt in mijn woordenboek eigenlijk niet voor. Tuurlijk heeft ieder mens wel is toegeslagen, maar als ik dan op diegene afstapte dan was het bij mij eigenlijk niet veel meer dan een hand geven. Dit is een geintje natuurlijk, maar waarom zou ik hier vertellen en met jullie delen of ik los ga ja of de nee. Ik heb de naam Suus Los gekregen, dus misschien zegt dat voor jullie wel genoeg. Benieuwd hoe dit af gaat lopen? Lees dan snel mijn volgende blog.